Fullstack java utvecklare för uppdrag inom hållbar samhällsutveckling

 

Technogarden IT söker kontinuerligt till vårt applikationsteam fler konsulter. Då vi har ett stort antal ramavtalskunder vilka kontinuerligt efterfrågar denna kompetens tillika ett stort nätverk av kunder, allt från mindre produktbolag, spännande start ups till vänner på stan, som regelbundet återkommer till oss har vi ute denna annons för att proaktivt idenifiera fler #arbetsväljare till våra #karriärklokaval.  

Du vet säkert redan vilka vi är. Om inte kan andra berätta att vi är ett konsult och rekryteringsföretag som alla andra – fast ändå så mycket mer.

Klicka på länken om du vill veta mer om oss: Vad är vår grej, dvs vilka är Technogarden IT (eller kolla in oss via #karriärklokaval samt #arbetsväljare).

På Technogarden IT vet vi att vi kan göra världen bättre, inte genom vad vi säger däremot genom vad vi väljer att göra.

Vi söker nu dig som vill jobba med oss, förhoppningsvis är ett långt uppdrag på Skatteverket ditt första uppdrag hos oss.


Vi söker nu dig med koll på följande:


UX, integration, gillar det agila, 5 års erfarenhet av Java, JS, CSS samt jUnit


Utöver detta uppdrag har vi såklart fler kunder och fler uppdrag, detta känns dock angeläget att lösa, ett långt och samhällsnyttigt uppdrag.

Är du en duktig utvecklare kan vi även utifrån dina preferensr söka upp rätt sammanhang/kund/uppdrag. Du väljer, vi ordnar.

Du blir min kollega och delägare.

Vad handlar uppdraget om?.

Skicka ansökan

Dela på: