Säljande konsultchef till Technogarden i Göteborg - Technogarden SE

Säljande konsultchef till Technogarden i Göteborg

Picture1.jpgTechnogarden är en kompetens- och rekryteringspartner för företag med tillväxt inom Industri, IT, Life Science och Management. Vi hjälper teknikoffensiva företag att säkerställa rätt kompetens för rätt behov både på lång och kort sikt. Technogarden grundades i Norge 2003 som ett helägt dotterbolag till Norconsult AS, Norges största konsultföretag inom ingenjörsbranschen. Grundarna i Sverige startade Technogarden AB i januari 2004.

Idag har Technogarden en svensk ledningsgrupp med 50 % kvinnor och 50 % män och ligger i topp på listan över 160 Tech-företag i Sverige när det gäller jämställdhet. Det har vi till och med fått pris för! Technogarden i Sverige har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Karlstad. Vi fortsätter nu att växa och behöver dig som vill följa med oss på vår tiillväxtresa!

Vi drivs av tre bra saker som vi vill ska vara vårt löfte till oss själva och vår värld!

 • En sund verksamhet – Våra affärsmål handlar om att skapa ekonomisk tillväxt och att öka antalet anställda
 • En god hälsa – I vår verksamhet är det medarbetarna som står för värdet och hjärtat i företaget. Vi måste ta hand om varandra – och oss själva!
 • En frisk jord – Det är viktigt att säkerhetsställa att vi som människor och vår omgivning är hållbara i ett långsiktigt perspektiv.

Vi behöver förstärkning på kontoret i Göteborg och söker en konsultchef till affärsområdet Industry. I din roll kommer du att jobba med tech-kompetenser inom Engineering, Kvalitet, Projektledare och Supply Chain, till kunder inom spännande branscher.  

Som konsultchef på Technogarden i Göteborg kommer du ha personalansvar för dina medarbetare och se till att trivseln är på topp! Det handlar även om att ta hand om befintliga kunder men också bygga nya relationer, men även hos kandidater för att vi ska vara förstahandsvalet. Tillsammans med vårt härliga team i Göteborg har du ett stort affärsansvar att driva och utveckla verksamheten framåt. Ett stort fokus i rollen kommer även vara att arbeta för att Technogarden blir den bästa arbetsgivaren.


Ansvarsområde och arbetsuppgifter:

 • Utveckla affären avseende kundbearbetning, samarbeten och events
 • Hitta uppdrag till nya och befintliga medarbetare inklusive kontrakt och prisförhandlingar
 • Rekrytering av nya medarbetare
 • Personalansvar för ett konsultteam
 • Bidra i utveckling av Technogardens processer och verksamhet

Du rapporterar direkt till regionchefen i Göteborg.


Kompetenskrav för rollen:

 • Teknisk högskoleutbildning, minst BSc inom relevant område
 • Erfarenhet från säljande roll med personalansvars inom tekniska konsultroller.
 • Ett eget nätverk med relevanta och potentiella kunder inom olika teknikområden i Göteborg.
 • Goda språkliga kunskaper i både engelska och svenska i både tal och skrift.


Personlighet:

För att trivas i rollen behöver du kunna ändra fokus från att i ena stunden sitta i en kundförhandling till att i nästa arrangera nästa konsultaktivitet. Du är serviceminded som alltid vill att dina kunder och medarbetare ska få det bästa, men du kan samtidigt sätta gränser. Du är orädd men samtidigt lyhörd och bra att på att lyssna in kundens behov för att kunna göra den perfekta matchningen mellan kund och konsult, även när kunden söker en utopisk superhjälte. Du vet att framgång ligger mycket i dina egna händer och där du måste ta ett eget ansvar för att driva affären framåt, samtidigt som det inte är en one-man-show, utan byggs tillsammans och långsiktigt och att våra medarbetare är vår absolut största tillgång!


Ansökan:

Låter det som något för dig? Toppen, då är du varmt välkommen med din ansökan snarast möjligt. Om du har frågor får du gärna kontakta per.gottfridsson@technogarden.se , 0735-179991 eller carina.grip@technogarden.se , 0735-179997

Skicka ansökan

Dela på: