Underhållstekniker till Skånemejerier/Lactalis i Malmö - Technogarden SE

Underhållstekniker till Skånemejerier/Lactalis i Malmö

Skånemejerier ny logga.png

Skånemejerier är det ledande mejeriföretaget i södra Sverige, en utmanare nationellt och dessutom en del av världens största mejerikoncern Lactalis. Vägledda av ambition, engagemang och enkelhet arbetar alla våra medarbetare mot samma mål – att utveckla och producera riktigt bra mat som både smakar och gör gott. Vår vision är att bli Sveriges mest hållbara mejeri, och då handlar det inte bara om att erbjuda produkter som är bra för både människa och miljö, utan också om att vara en hållbar arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, växa och påverka vår gemensamma väg framåt.

Söker du en teknisk utmaning?
Nu söker vi på Skånemejerier fler medarbetare till vår underhållsavdelning i Malmö som vill bidra till att stärka vår organisation. Har du erfarenhet av att arbeta med underhåll, gärna med förpackningsmaskiner, processutrustning eller med media och vill fortsätta utveckla ditt tekniska kunnande finns nu möjligheten till ett spännande arbete.


Arbetsbeskrivning

Att arbeta på underhållsavdelningen hos oss är ett fritt och ansvarsfullt arbete, du kommer att arbeta både självgående och i team samt ta egna initiativ. Dina arbetsuppgifter är väldigt varierande men exempel på arbetsuppgifter är:

  • Utföra avhjälpande och förebyggande underhåll på mejeriets processutrustning, förpackningsmaskiner och kringutrustning.
  • Utföra service och underhåll av ventiler, kylmaskiner, kompressorer, tankar och pumpar m.m.
  • Medverka vid installationer av utrustning.
  • Felsökning och driftsättning av utrustningar och kringutrustning.
  • Daglig skötsel av ventilation, mediasystem och reningsanläggning.

På underhållsavdelningen är vi ca 40st medarbetare och du kommer att arbeta tvåskift.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete och ser gärna att du har en teknisk gymnasieutbildning eller yrkesutbildning för el- eller maskintekniker. Du har erfarenhet av praktiskt service- och underhållsarbete inom tillverknings- eller processindustri med ett tekniskt intresse och kunskap inom mekanik, hydraulik och pneumatik samt grundläggande elkunskaper. Erfarenhet från mejeriproduktion eller förpackningsindustri är meriterande. Då du har många kontaktytor är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och kan samarbeta med kollegor i olika delar av organisationen. Du är ansvarstagande och mån om att utföra ett gott arbete samt nyfiken och öppen för att utveckla dina tekniska kunskaper.

Vad erbjuder vi dig?
Skånemejerier är en del av Lactalis Group som har produktion i ett femtiotal länder på fyra kontinenter. Det ger våra medarbetare tillgång till en stor bredd av kompetensutveckling och möjligheten att bygga internationella kontaktnätverk. Bredden i vår verksamhet gör också att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter inom allt från produktion till ekonomi och marknadsföring, på både lokal och internationell nivå. Vi arbetar dessutom ständigt med att utveckla vårt ledarskap och arbetsmiljön våra medarbetare verkar i.


Ett gott ledarskap ligger ofta bakom god trivsel på en arbetsplats. Vi har därför frågat Robert Bertilsson, Underhållschef på Skånemejerier i Malmö om hans syn på ledarskap: ”Ett sunt ledarskap handlar i grunden om att ge människor förtroende men också möjligheter att göra ett bra jobb genom att ge dem rätt förutsättningar och kompetensutveckling. Dessutom är det viktigt med tydlighet, att ge ramar men också feedback för att skapa en trygghet att falla tillbaka på. Genom detta kombinerat med ett ömsesidigt respektfullt bemötande skapar man en god grund för en vilja att lära sig mer och utvecklas.”

Sök tjänsten
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jörgen Björkman, 0739-80 83 95. Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

På Skånemejerier arbetar vi för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Externa slutkandidater till tjänsten kommer därför att bli ombedda att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på vår Företagshälsovård. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi kontinuerligt slumpvisa alkohol och drogtester.

Skicka ansökan

Dela på: