Fullstackutvecklare

Technogarden IT söker kontinuerligt till vårt applikationsteam fler konsulter. Då vi har ett stort antal ramavtalskunder vilka kontinuerligt efterfrågar denna kompetens tillika ett stort nätverk av kunder, allt från mindre produktbolag, spännande start ups till vänner på stan, som regelbundet återkommer till oss har vi ute denna annons för att proaktivt idenifiera fler #arbetsväljare till våra #karriärklokaval.  

Technogarden IT är ett konsult- och rekryteringsbolag, därtill jobbar vi med varianter på temat. Vi har relationerna, kontakterna och referenserna. 

Technogarden ägs helt och hållet av oss själva, dvs vi är 100 procent medarbetarägda. Det gör skillnad. Inga pyramider. Kund och arbetsväljare i fokus, inget annat. 

Våra upparbetade relationer och goda affärsnätverk gör det enkelt för de som väljer oss att snabbt hamna i det sammanhang de önskar. Formen för vår relation avgör du: anställd delägare på Technogarden, partner/underkonsult eller för anställning hos vår kund. Du väljer, vi fixar.  

Vi jobbar med både utveckling, infrastruktur och management inom IT.  

Till vår wall of fame söker vi nu fler arbetsväljare som vill vara delaktiga och vara med och skapa något nytt med oss.

Vi söker alltså fler utvecklare, såväl dig som brinner för att utveckla i front som i backend. Vi söker dels till vårt eget medarbetarägda kollektiv, dels hjälper vi andra #karriärklokaval med tillväxt. 

Vi förväntar oss inte massa bussword. däremot vet vi vem som trivs var. 

Mycket prat om tex Java, Python, c#, c och c ++. Angular och css. 

#wearetechnogarden

 

Skicka ansökan

Dela på: