.NET systemutvecklare med viljan att arbeta med machine Learning och AI

Just nu söker vi en systemutvecklare med viljan att arbeta med Machine Learning och AI.

Du är en .Net utvecklare och har kunskaper inom .Net Core, sökteknologi (gärna ElasticSearch) och förstår koncept som mikrotjänster. Då kommer du trivas och komplettera vårt redan vassa team.

Teamet har genomgående valt modern och nytänkande teknik och förväntar oss att alla som ingår i teamet har en bredd i sitt kunnande och stöttar inom hela teamets åtagande. Teamet jobbar med automatiserade tester och ser continuous integration and delivery som en självklarhet.

För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar att jobba som en del av ett team där inkluderande och prestigelöshet är nyckelord. Det händer mycket spännande saker i projektet så det gäller att du inspireras av förändring och nyutveckling. Tar du dessutom ett stort ansvar för både din egen och företagets utveckling och har starkt fokus på våra kunder, då kommer du trivas hos oss!

Kompetenskrav/önskemål:

  • ElasticSearch
  • .Net Core
  • GraphQL
  • Azure
  • DevOps
  • Docker Containers, Kubernetes
  • REST/JSON
  • Scrum

Vårt erbjudande

Vi tror att vi har ett av marknadens bästa anställningserbjudande. Vi är därtill väldigt måna om att inkludera de konsulter som vill i vår verksamhet med allt vad det innebär, att vara del i vårt medarbetarägda konsultbolag ger möjligheter men även rättighet till välja vad man själv vill vara med på, eller inte. Vi hoppas och tror att vi tillsammans kan skapa något bra utifrån varje individs egna önskemål.

Mer om oss 

#wearetechnogarden

 

Utöver denna tjänst kommer det forlöpande in ett 30 tal tjänster per vecka vilka vi skulle kunna bemanna om vi vore fler varför vi konstant har ett rekryteringsbehov. Läs mer nedan men se först filmen om oss, press play:_

 

 

 

 

Vårt WHY

Digitalisering handlar ytterst om etik och moral. Vi väljer om vi vill ta ansvar, eller inte.

Vår (Technogardens) giv i detta är att i en digital värld skrivs verkligheten och villkoren om. Det enda vi kan göra bättre än maskiner numera är att vara just människor. Människor är inte längre bäst på det som är trist, tex räkna rakt, administrera, tänka repetitivt, följa manus eller färdiga specifikationer eller exekvera det redan planerade.

Vi måste därför göra mer av det som gör oss till människor – det som kommer att göra skillnad framgent är mängliga faktorer, empati, eufori, altruism, kramar, skratt och tårar. 

Vågar vi inte vara mänskliga är vi förlorade. Just därför älskar jag det vi gör här, dvs skapar ett personligt bolag, där vi tex erbjuder delägande och möter den nya gigg-ekonomin genom personliga lösningar i ett demokratiskt kontext. #arbetsväljare till #karriärklokval.

Tekniken, robotar, ML, AI, Big data etc är redan vardag – vi som jobbar med IT har därför ett personligt att ansvar för att dessa verktyg genom våra val kommer att bidra till att världen blir bättre, för alla. Inte sämre. Med kompetensbrist avgör vi vad som ska utvecklas – genom våra val – det handlar inte längre om vem som har kapitalet, det handlar numera om vilka val vi gör och om vi som har eller förmedlar kompetens vårt ansvar. Just nu kodar vi vår egen framtid! Vad kodar du?  

Vi avgör vår världs framtid, vi vill gärna göra den bättre.

 

bildernasbild.jpg

 

Till sist:

Vi har alltså växt som bolag och som människor med fokus på att därtill rädda världen.

Vi växer samtidgt helt utan att vara elaka mot varandra eller andra.

Att vara snäll har fungerat. Vi är nu så bra positionerade. Nu har vi de ramavtal våra konsulter bett oss om och de konsuler våra kunder ber oss om. Inom kort ännu en pressreleas med information om nytt ramavtal.

Märkligt nog har vi även väldigt kul. Därtill har vi även lyckats med det som kanske är viktigast av allt, vi har skapat strukturer för att bli ett bolag som faktiskt på allvar är med och gör världen bättre. Och ett bolag där vi som jobbar känner delaktighet. Att vi äger oss själva gör verkligen skillnad. Alla bolag borde vara medarbetarägda.

Nu så redo för Technogarden 2.0 

Skicka ansökan

Dela på: