en människa av kött och blod med intresse för programmering!

Vi hade kunnat klistrat in en kravspecifikation från vår kund, de ser ofta likadana ut.

Skrivit om saker jag inte själv kan, dvs Node.js, C# och CSS, trasslat in oss i resonemang om fullstack, dvs om det mina kollegor kan. Bra. Ibland bäst.

MEN

kunderna hittar mig. På rekommendation och rykte. Förfrågningar kommer löpande. Därför söker vi fler, som kan det jag inte kan, dvs programmera. Det jag är bra på är att hitta bra uppdrag, för just programmerare. Som bolag är vi även fenomenala på att just hitta rätt utvecklare för våra många olika kunder, inom vitt skilda segment.

Mitt jobb är att hitta er, ni som kan. Sedan erbjuda er villkor ni accepterar. Tillsammans skapar vi något som gör oss stolta. Bygger ett bolag.

TILLSAMMANS

Vi är som alla andra ett it och tech-konsultbolag – fast ändå så genuint annorlunda.

MEDARBETARÄGDA – lika smart som att bo i ett land med allemansrätt.

Istället för att uppfylla andras KPIER vill vi hellre i likhet med vad Voltaire beskrivit i Candide helt anspråkslöst åstadkomma något storartat. I slutet av boken Candide är ett miniatyrsamhälle med utvecklingsmöjligheter under uppbyggnad. Landet Eldorado i Candide är en utopi som också Voltaire ansåg omöjlig att förverkliga, men en värld att eftersträva. Jag tror vi har funnit något i denna ansats, i eftersträvan att göra något bättre.

Dela, tipsa eller ansök. Kommentera. Sprid. Hjälp oss finna vår nästa egalitär.

 

 

                            Node.js sökes .jpg

      

följ oss på: #wearetechnogarden

 

Skicka ansökan

Dela på: