Skapa en meningsfull skillnad med Do good – Get good

Hur viktigt är det att göra gott och få gott tillbaka? Med Technogardens initiativ Do good – Get good visar vi att vårt samhällsintresse sträcker sig bortom bara affärer. Vi vill berika samhället och skapa en meningsfull skillnad. Från att stödja arbete för kvinnojour till volontärarbete i djurambulans eller blodgivning.

Vårt koncept i korthet: Om du som anställd hos oss väljer att göra något gott på din fritid, så vill vi ge dig något tillbaka. Därför har vi tagit fram en app där du rapporterar den tid du lägger ned på välgörenhet. Halva den tid du registrerar får du adderad in i din egen tidbank (med en viss övre gräns).

Do good - Get good

Många av våra anställda volontärarbetar på olika sätt och vi vill skapa en inkluderande arbetsmiljö där vi visar vårt engagemang för samhället och våra anställda. På detta sätt blir välgörenhet en win-win-win för oss alla. Någon får hjälp, du mår bra och får extra ledig tid och vi kan känna oss stolta över att Technogarden bidrar till ett bättre samhälle.

Vilka typ av välgörenhet räknas?

Aktiviteter som gör något bra för många (inte enbart din egen familj) är det grundläggande kravet. Det spelar ingen roll om det är djur, natur eller direkt för människor. Det ska vara ideellt arbete i någon form och inte under arbetstid eller annat tillfälle då du får någon form av ersättning. Exempel på aktivitet är läxhjälp för en förening, lämna blod eller kanske Missing People.

Hur finansieras DGGG?

DGGG finansieras genom ett internt projekt som vi kallar Hållbarhetsfonden. Resurser till fonden genereras genom olika initiativ från våra partners, kunder och anställda.

Nyfiken på att bli konsult hos oss?

Connecta med Technogarden

Se Lediga jobb

Om att vara konsult hos oss: Intervju med Anton