IT

Technogarden IT känner branschen. Vi rekryterar och tillhandahåller skickliga konsulter inom IT, mjukvaruutveckling, projektledning, infrastruktur, informationssäkerhet, kravhantering, ledning och styrning.

Världen förändras snabbt idag. Vi på Technogarden förstår vikten av rörlighet och flexibilitet, särskilt inom IT-branschen. Vi lägger stor vikt vid lyhördhet, snabb återkoppling och ett personligt engagemang.

Genom vårt stora nätverk av skickliga konsulter inom IT samt våra partners tar vi fullt ansvar för att hitta rätt resurs till ditt uppdrag . Det gäller i stort som smått samt för långa eller korta uppdrag. Vi har duktiga och erfarna konsulter inom kompetenser som:

  • Systemutvecklare 
  • Testare
  • Drifttekniker
  • Support
  • Projektledning
  • IT Management

Våra systemutvecklare

För många företag är hård- och mjukvaruutvecklare den solida kärnan. Därför har vi inom Technogarden kompetenta utvecklare som snabbt tar till sig frågeställningar och kan omsätta dessa i kod. Vi på Technogarden strävar alltid efter att uppnå önskat resultat och skapa värde för våra kunder.

Kunskapsöverföring ger utveckling

Inom Technogarden IT finns en levande kultur av kunskapsöverföring. Våra IT-konsulter har alla olika kompetens och vi älskar att lösa problem tillsammans. På så sätt säkerställer vi att det alltid finns ett svar på varje tekniskt problem som uppkommer.

Erfarna projektledare inom IT och digital utveckling

Agil Coach, projektledare, digital ledare eller bara chef. Kärt barn har många namn och därför växer vår kärna av projektledare stabilt. De kan allt från programledning till content management, verksamhetsutveckling och agil utveckling och har erfarenhet från giganter inom automotive och processindustri till startup inom energisektorn och MedTech. 

Våra projektledare hjälper dig att öka din tillväxt genom att etablera fabriker, bygga nya plattformar, från finanser till robotar i fabrik. Allt med fokus på digitala perspektiv.

Vi hjälper dig att rekrytera

Rekrytering inom IT görs alltid av våra seniora rekryterare eftersom de själva har gedigen ledarskapserfarenhet och kan verksamhetsstyrning, eller är skickliga konsulter inom IT.

Vi är lyhörda för dina behov och erbjuder därför tester, second opinion och ledarskapsbedömningar som kan hjälpa ditt företag vidare.

Rekrytering med Technogarden

Fler tjänster från Technogarden

Techogardens konsulter inom IT kan allt från programledning till content management, verksamhetsutveckling och agil utveckling. De har erfarenhet från giganter inom automotive och processindustri till startup inom energisektorn och Med Tech.