Technogarden levererar teknikkonsulter och rekryterar till branscher med tillväxt. Våra huvudsakliga affärsområden är Industry, IT, Management, Life Science och Telecom.

Vi genomför årligen hundratals konsultuppdrag och rekryteringsuppdrag på den nordiska marknaden. Det gör vi med hjälp av våra 400 medarbetare placerade på 13 kontor runt om i Sverige och Norge. Technogarden är en del av Norconsult AS, Norges ledande rådgivande ingenjörsföretag.

Industry

Vår traditionella breda ingenjörsverksamhet har vi samlat inom området Industry. Här kan vi erbjuda kompetenser inom allt från produktutveckling och konstruktion till inköp, leverantörsutveckling, kvalitet och produktion.

Technogarden Industry

IT

Technogarden IT känner branschen. Vi rekryterar och tillhandahåller konsulter inom mjukvaruutveckling, projektledning, infrastruktur, informationssäkerhet, kravhantering, ledning och styrning.

Technogarden IT

Life Science

Technogarden Life Science har gedigen erfarenhet från läkemedelsindustri, forskning, bioteknik, medicinteknik och livsmedelsproduktion. Vi har ett stort personligt engagemang och arbetar rutinerat i enlighet med standarder och regelverk.

Technogarden Life Science

Management

Technogarden Management levererar konsulter med gedigen erfarenhet. Vi drivs av ett starkt personligt engagemang och har genom åren blivit experter på att leverera komplexa profiler.

Technogarden Management

Telecom

Technogarden Telecom har gedigen erfarenhet av telekombranschen och arbetar med högt säkerhetstänk inom både privat- och statlig sektor. Vi erbjuder tjänster inom nätinfrastruktur och kommunikation, både inom mobilnät och fibernät.

Technogarden Telecom