Våra tjänster - Technogarden SE

Genom vår mix av rådgivning, tekniska konsulter och rekryteringstjänster hjälper vi teknikoffensiva företag säkerställa rätt kompetens för rätt behov på lång och kort sikt. Våra fokusområden är Industry, IT, Life Science, Management och Telecom.

Vi genomför årligen hundratals konsult- och rekryteringstjänster för den nordiska marknaden. På Technogarden lär vi känna människorna bakom kompetensen. Det är en av anledningarna till att vi kan genomföra så lyckade rekryteringar.

Konsulter

Technogarden levererar ingenjörer och tekniska specialister till flera av Sveriges största företag. Vi tror att flexibilitet är en nyckel på framtidens arbetsmarknad och därför erbjuder vi våra kunder flexibla lösningar. Det kan vara i form av att anställa en konsult, att vi hjälper till i hela eller delar av en rekryteringsprocess eller rådgivning.

Technogardens konsulter

Rekrytering

Rekrytering görs alltid av våra seniora rekryterare med gedigen erfarenhet. Vi är lyhörda för dina behov och erbjuder därför tester, second opinion och ledarskapsbedömningar som kan hjälpa ditt företag vidare.

Rekrytering med Technogarden

Underkonsult & partnerskap

Som underkonsult på Technogarden kan du fokusera på det du är allra bäst på. Du får tillgång till hela vårt nätverk och stöd i försäljning och administration.

På köpet får du nya trevliga kollegor och en tillhörighet i Nordens mest expansiva teknikkonsultföretag.

Mer om underkonsult och partnerskap