Om oss

Vi hjälper ingenjörer, chefer och teknikbolag att utvecklas. Alla på Technogarden har minst ett finger med i tekniken.

Vi är ingenjörer eller tekniker. Eller kanske androidutvecklare eller kemister. Vi lever och andas teknik och innovation och älskar vad vi kan uppnå med det. Det är i grund och botten det vi arbetar med. Därför är vi – inifrån och ut – ett teknikbolag.

En bättre dag på jobbet

Stefan Lundin - VD Technogarden Sverige
Stefan Lundin, VD Technogarden Sverige.

Vi alla växer samtidigt helt utan att vara elaka mot oss själva eller andra. Därtill har vi även lyckats med det som kanske är viktigast av allt, vi har skapat strukturer för att bli ett bolag som faktiskt på allvar är med och gör världen bättre. Technogarden är medarbetarägt och det gör stor skillnad – både på lång och kort sikt.

Om det medarbetarägda företaget och några ord från Stefan, Technogardens VD.

Goda affärer

Våra affärsmässiga mål handlar om att skapa finansiell tillväxt och att växa i antal medarbetare.

God hälsa

I vår verksamhet är det mer än i någon annan verksamhet medarbetarna som står för värdet i bolaget. Vi måste ta hand om varandra.

God jord

Det är allt viktigare att säkerställa att vi som människor och arbetskraft är hållbara över tid. Vi tar detta på största allvar.

Noor Johansson – Design & calculation engineer, Rekryteringskandidat

Det är tydligt att ni har stenkoll på uppdragen och är noggranna med vad både företag och kandidater förväntar sig av varandra. Jag fick väldigt bra förståelse för de tjänster som var aktuella, mycket tack vare den nära kontakten jag hade med min rekryterare under hela processen.