Management - Technogarden SE

Management

Technogarden Management kan rekrytering av chefer och erbjuder konsulter med gedigen erfarenhet. Vi drivs av ett starkt personligt engagemang och har genom åren blivit experter på att leverera komplexa profiler.

Technogarden erbjuder både managementkonsulter och rekrytering av chefer inom ledarskap. Som konsult krävs en stark vilja och lust att ständigt lära sig mer. Vi ställer därför höga krav på våra konsulter att förhålla sig till en föränderlig omvärld till följd av digitalisering och nya tekniker. Det leder till flexibilitet och kunskapsöverföring, som i sin tur skapar möjligheter och värde för dig som kund, både operativt och strategiskt.

Vi har managementkonsulter inom ledarskap som är nischade mot IT, industri, telekom, Life Science, bygg och anläggning. Vi möter dina behov inom exempelvis:

  • Interim CEO, COO, CTO, CIO, CDO, affärsområdeschef, inköpschef, enhetschef eller annan form av mellanchef.
  • Projektledare eller Programledare
  • Agil Coach eller SCRUM Master
  • QA/QC Manager
  • Produktchef, produktägare
  • Platschef
  • HSEQ-ledare
  • Contract management

Förtroende och integritet

Vi har under åren etablerat ett stort nätverk av managementkonsulter inom ledarskap med lång och värdefull erfarenhet av ledande befattningar. På så sätt är vi en värdefull partner till företagsledningar, styrelser och kandidater. Vi har en stor förståelse för kundens verksamhet och de unika behov som måste mötas för att nå framgång i ett uppdrag.

Vi och våra konsulter inom management agerar professionellt, respektfullt och med en stor portion integritet. Det leder till att vi bygger upp ett ömsesidigt förtroende. På så sätt växer vårt nätverk av skickliga ledare och vi kan leverera fler framgångsrika VD-uppdrag, såväl interim som search, till dig som kund.

Vi hjälper dig att rekrytera

Våra seniora rekryterare ansvarar för all rekrytering av chefer och ledare inom management. De har själva gedigen ledarskapserfarenhet och kan därför verksamhetsstyrning och förstår behoven vid rekrytering.

Vi är lyhörda för dina behov och erbjuder därför tester, second opinion och ledarskapsbedömningar som kan hjälpa ditt företag vidare.

Våra metoder sträcker sig från annonserade urvalsuppdrag till strikt konfidentiella headhunting-uppdrag, beroende på de omständigheter som omger rekryteringen.

Mer om rekrytering med Technogarden

levererar konsulter med gedigen erfarenhet