Carolina Pankarz Bernro

Carolina Pankarz Bernro

Jag har en brokig bakgrund som utbildad kulturvetare med fokus på Språk och litteratur – något som fortfarande intresserar mig mycket. Efter vidareutbildning i företagsekonomi, organisation och ledning hamnade jag i medicinteknikindustrin. Jag har i mer än 20 år arbetat direkt med och i relaterade branscher, som VD, internationell produktchef och som affärsområdeschef – senast inom rekrytering och bemanning av specialistläkare och chefer.

5 snabba till Carolina

Vilken är din roll på Technogarden?
Jag är affärsområdeschef inom Life Science Sverige.

Nämn några av dina främsta egenskaper!
Jag fascineras av att bygga relationer och av mellanmänskliga möten generellt! Att matcha kompetenser och personligheter och att därigenom bidra till att skapa dynamiska och positiva arbetsplatser är oerhört inspirerande och något jag har blivit bra på. Jag beskrivs som driven, lojal och ibland otålig – nyfiken är ett annat ord!

Berätta något om dig själv som vi inte vet.
Jag är bra på musik-quiz (tycker jag själv) och är otroligt bra på att plocka svamp.

Om du fick välja en person (död eller levande) att äta middag med, vem skulle det vara och varför?
Helst med min man och mina barn – svårt att välja en – och mina kära vänner! Om de inte har tid så hoppas jag att Madeleine Albright skulle ha tid, så klok kvinna med ett fascinerande och gripande livsöde som präglade hennes drivkraft för demokrati och mänskliga rättigheter.

Varför tycker du om Technogarden?
Technogarden är ett kunskapsintensivt och framförallt mycket professionellt bolag med sunda värderingar avseende såväl kunder som medarbetare och med hjärtat på rätt stället. Det präglar hela verksamheten och skapar ett positivt och ansvarstagande klimat i organisationen.

Varför ska jag höra av mig till dig?
Jag är van vid att lösa svåra uppgifter avseende både bemanning och rekrytering. Vi här på Technogarden är här för dig – vare sig du är kund eller kandidat.

Kontakt

Telefon: +46 730 98 13 10
E-post