Jörgen Björkman - Technogarden SE

Jörgen Björkman

Jörgen Björkman porträtt

Jag är marknadsekonom i grunden och har jobbat med försäljning och ledarskap i finans-, bemannings- och konsultbranschen i många år.

Mitt intresse för människor och organisationer förde mig in på rekryteringsspåret för snart 20 år sedan. I synnerhet med fokus på rekrytering av chefer och tekniska specialister. Jag har under denna tid jobbat mycket med kunder och kandidater inom produktutveckling, produktion, kvalitet och supply chain.

5 snabba till Jörgen

Vad är din roll på Technogarden?
Jag är regionchef för Malmökontoret och ansvarar också för vårt rekryteringskoncept i Sverige, men jobbar framför allt som rekryteringskonsult. Jag hjälper våra kunder att hitta rätt ingenjörskompetenser och våra kandidater att hitta rätt utmaning oavsett om de är chefer eller tekniska specialister.

Nämn någon av dina främsta egenskaper!
Jag är en god lyssnare med nyfikenhet på människor och organisationer och ger mig inte förrän jag levererat en lösning som både kund och kandidat kan känna sig trygga i.

Berätta något om dig själv som vi inte vet!
Jag är genuint intresserad av det som händer inom idrottsvärlden på bredden och djupet, älskar musikquiz och söker fortfarande svaret på mysteriet med den lyckade golfronden.

Varför tycker du om Technogarden?
För mig är Technogarden det personliga bolaget som söker lösningen till kundens behov med stor omtanke till kandidaten.

Varför ska jag höra av mig till dig?
Jag har under snart 20 år i branschen byggt ett bra nätverk av kunder och kandidater. Men framför allt tycker jag det är genuint intressant att bidra till att människor hittar rätt miljö för att trivas och utveckla sin fulla potential.  

Rekrytering med Technogarden

Kontakt

Telefon: +46 739 80 83 95
E-post