Rebecka Kvarnestedt

Rebecka Kvarnestedt porträtt

För tillfället föräldraledig.

Jag har examen i sociologi från Lunds universitet och en yrkesbakgrund inom rekrytering. Jag har alltid arbetat med människor i någon form i mina tidigare arbeten. Det är någonting som jag verkligen älskar.

5 snabba till Rebecka

Vad är din roll på Technogarden?
Min roll är att nyanställa konsulter inom IT till Technogarden.

Nämn någon av dina främsta egenskaper!
Jag är genuint intresserad och nyfiken av andra människor och jag älskar att jag träffar nya människor i jobbet. Jag tycker att det är så givande och intressant att i mitt dagliga arbete få möta så många intressanta människor och få träffa personen bakom ett CV.

Vilken superhjälte identifierar du dig mest med och vilka superhjältekrafter vill du ha?
Jag älskar Pochahontas och jag önskade alltid att jag var henne när jag var liten. Dels för att hon kan prata med djur och dels för att hon stoppar ett krig. Hon går sin egen väg, är påhittig och alltid omtänksam och säger ifrån när någonting är orätt. Sen är hon i den tecknade Disneyversionen bästis med en tvättbjörn och en kolibri och det hade ju varit rena drömmen.

Varför tycker du om Technogarden?
Technogarden är ett företag som består av ödmjuka, snälla och duktiga medarbetare, som gör det roligt att gå till arbetet varje dag.

Varför ska jag höra av mig till dig?
Hör av dig om du har en bakgrund inom IT och går i tankarna att byta jobb, eller om du är intresserad av Technogarden och vill veta mer. Jag utlovar alltid ett riktigt gott humör och ett stort intresse för dig som person.

Kontakt

Telefon: +46 765 17 27 17
E-post