Ulf Dahlén - Technogarden SE

Ulf Dahlén

Ulf Dahlén

Jag har lång och bred bakgrund inom Supply Chain, genom logistikprogrammet på Göteborgs universitet och därefter många års arbetslivserfarenhet inom främst Life Science, både som anställd och konsult.

Jag har bland annat arbetat med inköp, produktionsplanering, lagerstyrning och logistikutveckling. Min breda erfarenhet gör mig till en generalist som lätt kan sätta mig in i relaterade frågeställningar och hitta lösningar. Det roligaste under mitt arbetsliv har varit samarbetet med positiva och kompetenta kollegor, vilket jag får fortsatt mycket påfyllning av på Technogarden.

5 snabba till Ulf

Vad är din roll på Technogarden?
Jag är konsultchef på Göteborgskontoret.

Nämn någon av dina främsta egenskaper!
Jag tycker mycket om människor och är en god lyssnare.

Om du fick välja en person (död eller levande) att äta middag med, vem skulle det vara och varför?
Spontant tänker jag Elvis Presley för att testa ”the Elvis”, den legendariska Elvismackan.

Varför tycker du om Technogarden?
Jag uppskattar verkligen att Technogarden ”walk the talk”, att vi är en värderingsstyrd organisation som omsätter våra värderingar i praktiken. En annan starkt bidragande faktor är den familjära stämningen där alla samarbetar och umgås med högt i tak.

Varför ska jag höra av mig till dig?
Hör gärna av dig till mig och du vill ta del av mitt och Technogardens nätverk för att hitta en förstärkning, avlastning, ett kompetenstillskott. Eller om du själv är sugen på att omsätta din kunskap och erfarenhet i en ny kontext och ta nästa steg i karriären på en trevlig arbetsplats.

Kontakt

Telefon: +46 734 32 59 35
E-post