Stöttar insamling mot barncancer med Team Rynkeby - Technogarden SE

Technogarden blir Guldsponsor till Team Rynkeby

En förälders värsta mardröm är att något ska hända våra barn. På Technogarden är vi är eniga om att barn och cancer inte hör ihop. Lika lite som att rädsla, ångest och psykisk ohälsa inte ska behöva vara en del av barns och ungas vardag.

Som svar har vi på Technogarden blivit guldsponsor 2024 till Team Rynkeby för insamling mot barncancer. Vi har sponsrat Team Rynkeby tidigare, men satsar högre detta år. Technogarden värnar om hälsa och det absolut viktigaste är att kunna göra skillnad.

Team Rynkeby är en välgörenhetsorganisation till förmån för svårt sjuka barn. Under 2023 stöttade de Barncancerfonden och Hjärnfonden Barn genom att cykla till Paris och på så sätt samla in pengar. Det ledde till att Team Rynkeby kunde donera 3,5 MSEK till Hjärnfonden Barn och nästan 25 MSEK till Barncancerfonden.

Team Rynkeby är Barncancerfondens största bidragsgivare, en fond som är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag. Samtidigt är Barncancerfonden den största finansiären för forskning om barncancer. Just nu ligger fokus på att utveckla målinriktade åtgärder för att minska biverkningar från de tuffa och långa behandlingarna. Alla barn ska få möjlighet inte bara överleva, utan även LEVA efter behandlingsavslut och med minsta möjliga biverkningar.

Vi på Technogarden tycker det är ett otroligt viktigt arbete som görs och vi ser framemot att vara guldsponsor i Team Rynkeby för insamling mot barncancer och att få cykla tillsammans under 2024.

Läs mer på team-rynkeby.se

Frågor?
Vänligen kontakta Ulrika Ydse, Technogarden Göteborg.

Dela på: