Vilka är Technogarden? Vi ställde frågan till oss själva.

Här kan du höra några av våra medarbetare ge sin bild av Technogarden. Bland annat att vi är ett teknikföretag där du får dansa fuldans och gapskratta och det är tillåtet att misslyckas. Och att du är del av något större, det medarbetarägda företaget som ger äkta delaktighet och arbetsglädje.

Medarbetarägt företag

I filmen nämner Christer att Technogarden ägs av medarbetarna. Att vara del i en medarbetarägd koncern skapar unika förutsättningar för engagemang, lojalitet och delaktighet. Vi känner stolthet för den verksamhet vi representerar och är ett teknikföretag med bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om Technogarden och det delade ägarskapet.

Vill du bli en del av oss?

Vad är ditt fokus? Vi är – inifrån och ut – ett teknikbolag. Därför är våra affärsområden Life Science, Industry, IT, Management och Telecom. Vad brinner du för? Kanske finns redan en plats för redo för dig, annars koppla ihop dig med oss redan idag.

Vi kan hjälpa dig oavsett om du söker kompetenta konsulter eller vill rekrytera till ditt företag, om du är konsult eller om du vill bli underkonsult hos oss. Vi är ett teknikföretag med bra arbetsmiljö och som bygger på våra medarbetare.

Att vara medarbetarägt teknikföretag leder till bra arbetsmiljö med engagerade medarbetare

Välkommen att höra av dig! Kontakta oss, vi finns över hela landet. Hitta ditt närmaste kontor här.

Dela på:

Connecta med oss

Vill du bli först med information om lediga tjänster? Matchas mot rätt jobb? Och såklart få en personlig kontakt.

Registrera din profil hos oss idag