facebook tracking
Affärsområde

IT

Connect

Technogarden IT erbjuder kompetenser inom IT-specialistområdet. Vi rekryterar och tillhandahåller konsulter inom områden som projektledning, infrastruktur, informationssäkerhet, kravhantering, applikationsutveckling samt ledning och styrning.

Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av ett starkt personligt engagemang, hög professionalitet och snabb återkoppling. I ett område under ständig förändring bygger vi vår affär på att vara rörliga snarare än stora.

Med en kärna av erfarna konsulter och ett gediget nätverk av partners kan vi förstärka och säkerställa en trygg leverans. Både på kort och lång sikt.


  • Systemutvecklare 
  • Testare
  • Drifttekniker
  • Support
  • Projektledning
  • IT Management

En bättre dag på jobbet

Vi tror på individer som gör skillnad. På jobbet och i samhället. Därför värdesätter vi ansvarstagande, delaktighet, och en vilja att utvecklas, både som grupp och individ. Vårt uppdrag är att koppla ihop människor med dagens och morgondagens möjligheter inom teknik och ledarskap. Genom detta hjälper vi både individer och företag att fortsätta vara relevanta i en föränderlig omvärld.  ​​

För att kompetens är er viktigaste investering

Marknader, yrken och beteenden förändras. Många branscher dras med kompetensbrist. Antalet rekryteringsplattformar och kanaler har ökat. Samtidigt råder inflation av titlar och begrepp i en alltmer sökordsbaserad arbetsmarknad. Det har helt enkelt blivit svårare att hitta rätt kandidater, även om de finns. Med kompetens som framgångsfaktor står mycket på spel. Därför har vi under många år varit en självklar kompetenspartner för nordens ledande industriföretag.


I botten är vi ett teknikbolag

Vi är ingenjörer och tekniker. Eller Androidutvecklare. Eller varför inte en produktutvecklare? Idag har vi ett brett erbjudande av konsulter och rekrytering inom en rad områden. Den gemensamma nämnaren är teknik. Vi lever och andas teknik och innovation och älskar vad vi kan uppnå med det. Det är i grund och botten vad vi arbetar med. Därför är vi också - inifrån och ut - ett teknikbolag.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor