Carina Grip

Carina Grip porträtt

Jag bygger affärer och har en lång bakgrund inom rekrytering och sourcing av IT-kompetenser, både nationellt och internationellt. Senaste åren är Göteborg min bas och mitt fokus ledarskap och verksamhetsutveckling. Det är fantastiskt kul att se hur närområdet och dess invånare växer och mår bra, det vill jag gärna fortsätta bidra till.

5 snabba till Carina

Vad är din roll på Technogarden?
Jag är VD för Technogarden.

Nämn någon av dina främsta egenskaper!
Jag tycker om att göra affärer och jag tycker mycket om människor. Jag gillar olika – och olika tillsammans blir ett fint mönster. Det är en förutsättning för att uppskatta det här jobbet. Jag har också har en förmåga att ställa om fort och ha en hel del is i magen, samtidigt som jag driver saker framåt.

Om du fick välja en person (död eller levande) att äta middag med, vem skulle det vara och varför?
Vilken underbar tanke! På ena sidan skulle jag vilja ha Mahatma Gandhi och på den andra sidan Malala. De är båda en ledsagare sedan gammalt och från dem skulle jag samla goda råd och visdom om pacifism, tålamod och ledarskap.

Varför tycker du om Technogarden?
Vi delar värdegrund och det är oerhört viktigt för mig. Det är riktigt högt i tak och det gör att du får lov att misslyckas. Och ni vet ju vad det gör med människor – det skapar innovation, egen drivkraft och modiga kollegor. Alla viktiga nycklar till framgång.

Varför ska jag höra av mig till dig?
Hjärtligt välkommen att kontakta mig om du behöver en teknisk konsult till ett uppdrag eller om du själv är en blivande konsult. Likaså om du behöver rekrytera chefer eller tekniska specialister. Jag har exempelvis mycket erfarenhet av att planera sourcing över tid. Hör av dig så vi kan diskutera era behov, jag stöttar och ger gärna rådgivning.

Våra affärsområden

Våra tjänster

Kontakt

Telefon: +46 735 17 99 97
E-post