Per Gottfridsson - Technogarden SE

Per Gottfridsson

Jag har en bred bakgrund, både när det gäller utbildning och yrkeserfarenhet. I grunden är jag utbildad maskiningenjör men jag har också en kandidatexamen inom personal- och organisationslära som jag kompletterat med en marknadsekonomutbildning.

5 snabba till Per

Vad är din roll på Technogarden?
Min huvudsakliga roll är rekryterare, men jag är också konsultchef. Jag hjälper företag och personer med olika tekniska specialistkompetenser och ledarbakgrunder att hitta varandra, både för rekrytering och konsultuppdrag. Jag har bland annat rekryterat till många roller inom processindustri, olja & gas samt marintekniska bolag.

Nämn någon av dina främsta egenskaper!
Jag är en analytiker som gillar att se samband och hitta lösningar, gärna okonventionella. Jag är också en tekniknörd som älskar att förstå ny teknik, hur den kan användas och hur den påverkar människor på olika sätt. Det är en viktig egenskap som gör att jag förstår kundens verksamhet och kan hitta rätt kompetens och rätt personlighet vid en rekrytering. Ofta där kunden inte själv letar.

Vilken superhjälte identifierar du dig mest med och vilka superhjältekrafter vill du ha?
Batman – tekniknörden som alltid har en ny pryl att ta till för att bekämpa ondskan. Jag identifierar mig också med MacGyver som är en teknisk problemlösare av rang. Jag skulle vilja ha superkrafter att se in i framtiden och att bli osynlig ibland.

Varför tycker du om Technogarden?
Jag gillar det lilla bolaget i den stora koncernen, där alla är synliga och betydelsefulla och där vi bryr oss om och hjälper varandra.

Varför ska jag höra av mig till dig?
Jag är nyfiken på det du gör och vill gärna finnas till hands när behov uppkommer. Välkommen att höra av dig!

Konsult hos Technogarden

Våra affärsområden

Kontakt

Telefon: +46 735 17 99 91
E-post