Feven Hall Selassie

Feven Hall Selaisse

Jag är i grunden utbildad personalvetare, har flerårig och bred erfarenhet av att hjälpa kunder inom Automotive, Industri -och Telecom branschen där jag har tillsatt talanger inom b.la. engineering, chefsrekryteringar och IT. Interaktionen med andra människor är något jag tycker om i mitt dagliga arbete.

Fem snabba till Feven

Vad är din roll på Technogarden?
Konsultchef inom affärsområdet IT.

Nämn några av dina främsta egenskaper.
Jag är noggrann och strukturerad i mitt arbete, drivs av att hjälpa andra människor. Som person är jag lugn, glad och lättsam.

Berätta något om dig själv som vi inte vet!
Jag har rest runt och besökt ca 30 tals länder. Ett av mina favoritminnen är att simma med Hectors delfiner (en av världens minsta delfinarter) på Nya Zeeland.

Varför tycker du om Technogarden?
De värderingar jag har går i linje med Technogardens, relationsskapandet står väldigt mycket i centrum, genuiniteten i att hjälpa kunder, kandidater och samtidigt jobba med samhällsnyttiga tjänster i form av välgörenhet – det är något jag uppskattar väldigt mycket. Dessutom har jag förmånen att jobba med underbara kollegor!

Varför ska jag höra av mig till dig?
Hör av dig till mig och låt oss se om vi kan skapa goda förutsättningar tillsammans inom IT världen, vare sig du är kund eller kandidat, jag lyssnar gärna på ditt behov!

Kontakt

Telefon: +46 706 40 51 61
E-post