Spontanansökan Technogarden IT Mälardalen - Technogarden SE

Spontanansökan Technogarden IT Mälardalen

Technogarden är ett konsult- och rekryteringsbolag med fokus på teknik- och IT kompetenser. Våra konsulter är hjärtat i vår verksamhet, därför är vi medarbetarägda. Det innebär att du som tar anställning hos oss har möjlighet att bli partner och får ta del av hälften av vår vinst, den andra halvan återinvesterar vi för att kunna fortsätta växa.

Till vårt team inom IT söker vi nu fler duktiga konsulter. Vår framgång vilar mycket på att framgångsrikt driva konsultuppdrag där vi ständigt överträffar kundens förväntningar – din framgång blir en del av vår framgång. Technogarden finns förutom i Mälardalen även i Göteborg, Karlstad och Malmö.

 

Uppdragsbeskrivning

Just nu är det högtryck och vi får löpande in flera förfrågningar från våra kunder. Det betyder att vi söker fler härliga medarbetare som vill vara med på vår resa.

Som konsult hos oss erbjuds du möjligheten att få utvecklas och utmanas i stora och små kontexter, men framförallt möjlighet att utvecklas i den riktning som Du vill. All arbetstid är förlagd hos kund, men oroa dig inte – vi får träffas regelbundet ändå! Både på aktiviteter som vi har ihop med hela teamet men även på tu man hand över en kopp kaffe eller lunch, frekvensen är upp till dig.

Våra konsulter inom området IT finns bland annat inom;

  • Systemutvecklare
  • Testare
  • Drifttekniker
  • Support
  • Projektledning
  • IT Management

Har du erfarenhet från någon eller några av ovanstående områden? Skicka in en spontanansökan så tar vi gärna kontakt om vi tror att din profil och kompetens kan matcha med våra kunders behov.

 

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som kan uppstå när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet. Vilka egenskaper som efterfrågas kan variera mellan kundföretagen. Gemensamt är dock att man gärna ser ansvarsfullhet, självständighet, drivkraft och förmågan till ett gott samarbete i arbetsgruppen som goda egenskaper.


Några av dina förmåner:

Friskvårdsbidrag – 3000 sek/år

Möjlighet till Löneväxling till pension

Möjlighet till Löneväxling till privat sjukvårdsförsäkring

Bildskärmsglasögon

Tjänstereseförsäkring

Tjänstegrupplivförsäkring

Trygghetsförsäkring vid arbetsskada

Tjänstepension och sjukförsäkring

Arbetsskadeförsäkring


Möjligheter

 Vi är under tillväxt och på vår fortsatta resa kommer flera spännande möjligheter och utmaningar. Din utveckling ligger därför lika mycket i dina egna händer som i våra. Som konsult hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor, stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och verksamheten i stort.

Låter det som något för dig? Toppen, varmt välkommen med din ansökan!

Om du har ytterligare frågor får du gärna kontakta Dario Villaman dario.villaman@technogarden.se 070 601 79 96

Skicka ansökan

Dela på: