Strategisk inköpare inom Life Science - Technogarden SE

Strategisk inköpare inom Life Science

Technogarden söker nu strategiska inköpare uppdrag inom Life Science.

Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som behöver förstärka sin kompetens genom våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Till vårt team i Göteborg söker vi nu en strategisk inköpare till uppdrag hos kund inom Life Science.

Arbetsbeskrivning

Som strategisk inköpare får du möjlighet att ta ett brett ansvar i inköpsrollen och jobba med förhandling, avtal samt sourcing i en internationell miljö. Du kommer att ha ett eller flera specifika kategoriansvar att fokusera på och även jobba tvärfunktionellt inom produktframtagningsprojekt där du har rollen som ansvarig för inköpsfrågor.

Huvudansvar i denna roll:

– Strategiskt kategoriansvar för en eller eller ett par tekniska kategoriområden.

– Utveckla befintliga leverantörer i enlighet med övergripande målsättning.

– Etablera nya leverantörer kopplat mot organisationens krav och övergripande processer.

– Hantera tekniska-, och kvalitetsrelaterade frågor mot leverantör.

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning inom teknik. För rollen krävs det att du har en gedigen internationell erfarenhet och kunskap om inköpsarbete från industriell medicinteknisk tillverkning.  Rollen innebär internationella kontakter, så vi förutsätter att du både talar och skriver engelska obehindrat.

Personliga egenskaper

Vi tror att rätt person är prestigelös, har förmågan att slutföra åtaganden och en affärsmässig helhetssyn. Det är även av stor vikt att du är flexibel, kommunikativ och kan hålla många bollar i luften.

Att vara en del av #wearetechnogarden

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal eller mejl. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” från dag ett. Tillsammans utmanar vi oss i olika miljöer, ej enbart i själva uppdragsmiljön utan även på berg, springer lopp eller genom inspirationsföreläsning. Vi jobbar inte enbart med våra budgetmål utan för oss är det minst lika viktigt med våra hälso- och samhällsmål.

#wearetechnogarden

Skicka ansökan

Dela på: