Technogarden Mälardalen söker Teknisk Produktägare - Technogarden SE

Technogarden Mälardalen söker Teknisk Produktägare

På Technogarden vet vi att vi kan göra världen bättre, inte genom vad vi säger däremot genom vad vi väljer att göra. Vi väljer kunder och uppdrag att matcha med vårt kunnande i moderna tekniker för att göra samhällsnytta. På Technogarden gör vi detta tillsammans! Vi har en lång historia som medarbetarägt bolag och du har möjlighet att bli delägare!

Vi är ett konsult- och rekryteringsbolag inom IT, Industry och Life science. Du vet säkert en del om vilka vi är, men vill du veta mer så klicka på länken Din framtid .

Vi fortsätter växa och stärker nu upp Technogarden Mälardalen med nya konsulter som vill arbeta inom fordonsindustrin. För kunds räkning söker vi nu en Teknisk Produktägare. I denna roll kommer du att:

  • Leda utvecklingen och implementeringen av nya tekniska koncept och lösningar utifrån de behov som identifierats av säljorganisation.
  • Avgränsa och driva krav från eftermarknaden i projekt, samt driva egna projekt för tekniska eftermarknadslösningar.
  • Prioritera och koordinera produktportföljens backlog.
  • Realisera affärsmöjligheter, representera i kommersiella forum och leda projektmöten.


Vem är du?

Vi tror att du har en mycket god kommunikationsförmåga, stor vilja att etablera nya relationer och effektivisera samarbetet med våra intressenter. Du är resultatorienterad och stöttande med förmåga att realisera strategi, föra processen framåt och nå resultat. Du är självständigt och samtidigt samarbetsvillig och kan arbeta i geografiskt och organisatoriskt åtskilda team.

Du bör ha relevant produktkunskap, erfarenhet av att leda projekt, samt ha en affärsmässig kompetens. Du har god kunskap om eftermarknadsprocesser, gränssnitt och system samt slutanvändarnas behov. Ännu viktigare är att du inspireras att ta dig an utmaningarna i denna nya roll.

Du talar flytande engelska, andra språk är meriterande.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som kan uppstå när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet. Vilka egenskaper som efterfrågas kan variera mellan kundföretagen. Gemensamt är dock att man gärna ser ansvarsfullhet, självständighet, drivkraft och förmågan till ett gott samarbete i arbetsgruppen som goda egenskaper.

Möjligheter

Vi är under tillväxt och på vår fortsatta resa kommer flera spännande möjligheter och utmaningar. Din utveckling ligger därför lika mycket i dina egna händer som i våra. Som konsult hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor, stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och verksamheten i stort.

Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Obs: Vänligen skicka in ansökan på engelska.

Om du har ytterligare frågor får du gärna kontakta Dario Villaman dario.villaman@technogarden.se 070 601 79 96

Skicka ansökan

Dela på: