Inköpare i Göteborg - Technogarden SE

Inköpare i Göteborg

Vi söker flera inköpare till olika uppdrag i Göteborg! 

Technogarden är sedan många år det självklara valet för teknikoffensiva företag som behöver förstärka sin kompetens genom våra konsulters expertis eller genom våra rekryteringstjänster. Till vårt team i Göteborg söker vi nu fler inköpare med erfarenhet av automotive då vi löpande får in nya förfrågningar från våra kunder inom detta segment. 

Som inköpare ansvarar du för försöjning av direkt-, eller indirekt material, kontraktstillverkning samt inköp av tjänster och kompetens.

Arbetsbeskrivning

Inköpsrollen är bred och det finns många olika öppningar just nu, både operativa och strategiska roller – nedan är ett exempel på arbetsuppgifter.

Som inköpare ansvarar du med att säkerställa flödet av komponenter, råmaterial och tjänster från leverantör. I arbetet ingår att delta i riskanalyser för att minimera affärs- och kvalitetsrisker. Du kommer att ansvara för en produktkategori och hantera samt förhandla avtal inom detta segment. Inköparen jobbar ständigt med att utveckla och förbättra kontakten med externa och interna aktörer. 

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning inom teknik, gärna med inslag av ekonomi. För rollen krävs det att du har ett par års erfarenhet och kunskap om inköpsarbete från Automotive, Med-Tech eller annan tillverkningsindustri. Vi ser gärna att du är van och trivs med att arbeta strukturerat. Rollen innebär internationella kontakter, så vi förutsätter att du både talar och skriver engelska obehindrat.

Personliga egenskaper

Vi tror att rätt person är prestigelös, har förmåga att slutföra åtaganden och en affärsmässig helhetssyn. Det är även av stor vikt att du är flexibel, kommunikativ och kan hålla många bollar i luften.

Att vara en del av #wearetechnogarden

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal eller mejl. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” från dag ett. Tillsammans utmanar vi oss i olika miljöer, ej enbart i själva uppdragsmiljön utan även på berg, springer lopp eller genom inspirationsföreläsning. Vi jobbar inte enbart med våra budgetmål utan för oss är det minst lika viktigt med våra hälso- och samhällsmål.

Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas tillsammans med oss. Som medarbetare är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din personlighet.

Möjligheter

Vi är under tillväxt och på vår fortsatta resa kommer flera spännande möjligheter och utmaningar. Din utveckling ligger därför lika mycket i dina egna händer som i våra. Som medarbetare hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor, stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och verksamheten i stort.

#wearetechnogarden

Skicka ansökan

Dela på: