Supplier Quality Engineer i Göteborg

Supplier Quality Engineer inom industriell tillverkning

För nytt konsultuppdrag hos ett större tillverkande bolag i Göteborg söker vi kandidater med erfarenhet och kunskap från SQE-rollen från industriell tillverkning inom mekanisk bearbetning och elektronik.

I rollen kommer du att ansvara för kvalitetssäkringsarbete rörande leverantörer samt de ingående materialen till företagets produktion. Du kommer även att deltaga i riskarbetet samt design reviews där fokus ligger i att säkerställa att uppsatta processer och planerade aktiviteter följs för att garantera kravuppfyllnad.

Livet i trädgården

I trädgården påtar vi tillsammans. Vi gillar att nå våra mål och att dela framgångarna som ett team. Att ensam är stark är inget vi skriver under på. Vare sig du sitter på kontoret, hemma eller ute hos kund är du alltid en del av Technogarden-familjen med en stark och varm gemenskap.

Vi erbjuder dessutom:

💪 Friskvårdsbidrag
🤑 Benify-förmånsportal inkl Lifeplan
👵 Pensionssparande (även löneväxling)
🤒 Privat sjukvårdsförsäkring
🏠 Firmahytter i Norge
💲 Möjlighet att jobba med egna finansierade projekt (se exempel från en av våra utvecklare http://polar-bears-project.com/)

Technogarden är ett konsult och rekryteringsbolag, likt många andra. Fast ändå så annorlunda. Vi är gamla i gamet och har jobbat oss till de bästa relationerna, kontakterna och referenserna.

Du är vår största tillgång och en del av ”vi”-et! Därför månar vi om Dig! Att vara del i vårt medarbetarägda konsultbolag ger möjligheter men också rättighet att välja vad man själv vill vara med på och vad man vill avstå. Vi jobbar med begreppet #arbetsväljare, alltså får de som jobbar hos oss själva välja mycket, allt från hur pensionen ska placeras till om man vill med på skidresor, sommaraktiviteter, idrottsevenemang, familjeaktiviteter, etc.
Vi ser gärna att du bor i Sverige då vi inte har möjlighet att bistå i en flyttprocess.

Låter det bra? Det tycker vi med. Tveka inte att höra av dig, vi finns här oavsett vart du befinner dig i dina tankar 🤩

Skicka ansökan

Dela på: