Erfarna konsulter till vårt affärsområde Life Science

Vårt affärsområde är inte marknadsledande, eller störst. Men däremot är vi oerhört stolta över ett fantastiskt team som har vuxit med 300% (!!) eller iallafall till en grupp på drygt 10 personer under 1,5 år. De flesta av våra konsulter är anställda hos oss och arbetar inom områden som compliance, projektledning, kvalificering och validering samt operations inom R&D, QC, QA eller RA. 

Vi vill gärna också sticka ut hakan lite och kan konstatera att vi lever upp till våra mål – god hälsa, goda affärer och en god jord – våra medarbetare är vårt fokus och tillsammans bistår vi i att utveckla våra kunders verksamheter – på ett hållbart sätt. Vi gillar helt enkelt varandra och ser till att alla mår bra! 

Något som präglar engagemanget i vårt bolag generellt är också att medarbetarna till stort del äger Technogarden. 

Vill du vara en del av oss? Just nu är vi i behov av duktiga och erfarna QA konsulter inom t e x design control, compliance och operations. Du ska vara van av att arbeta inom ISO 13485 samt och vara väl insatt i MD direktivet – gärna också ha bred erfarenhet inom pharma samt möjligen kombinationsprodukter. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på engelska och talar och skriver flytande svenska. Vi arbetar huvudsakligen inom läkemedels- och medical device industrin i södra Sverige och Öresundsregionen – men vi kan också sträcka oss till Göteborg och Mälardalen. 

Vi är nyfikna på dig – du bör vara nyfiken på oss! Ring mig gärna så berättar jag mer om oss i utbyte mot att du berättar lite om dina framtidsplaner. 

 

 

 

 

 

 

 

Skicka ansökan

Dela på: