Kvalitetsorienterad Produktutvecklare till LK-Systems i Malmö

lk-logo.svg


För en enklare och smartare vardag

Enklare, smartare och mer hållbart – på LK utgår vi alltid från att det finns ett bättre sätt att göra saker. I allt vi gör föredrar vi innovation över status quo och enkelhet över komplexitet. Med den övertygelsen utvecklar vi på LK smarta produkter och systemlösningar för värme, vatten och sanitet.

LK Systems är ledande i Norden inom lösningar för värme- och tappvattensystem. Våra system är enkla att installera och i vår prefabriceringsanläggning tillverkar vi även skräddarsydda system som ytterligare förenklar installationen. Från idé till färdig produkt, här får du de smartaste lösningarna, idag och i framtiden.

Vill du arbeta i en familjeägd koncern där du får chansen att i samarbete med kompetenta kollegor vara med och utveckla framtida produkter? Just nu söker vi en kvalitetsorienterad Produktutvecklare 

Arbetsbeskrivning
Tjänsten innebär att planera och driva utvecklingsuppdrag i samarbete med Produktansvariga så att våra produkter lanseras i tid och inom budget. Konstruktionsarbetet drivs i en tvärfunktionell projektform vilket innebär att du som Produktutvecklare samarbetar med produktansvariga, inköp, leverantörer (såväl utvecklingspartners som leverantörer av färdiga produkter), marknad och sälj. Utvecklingsprojektens karaktär är både i form av nyutveckling och vidareutveckling av befintliga produkter. I rollen ingår förutom konstruktion att ansvara för tekniska specifikationer och annan relaterad dokumentation samt hålla dessa aktuella. Likaså att utforma och utföra provning/testning av produktprototyper samt produkter för verifiering mot kravspecifikation och utbilda organisationen inom relevanta områden. Parallellt med ditt operativa konstruktionsarbete förväntas du också aktivt delta i ständiga förbättringar av processer och arbetssätt kopplade till rollen. Tjänsten är placerad på LK Systems kontor i Lockarp, Malmö.

Kvalifikationer
Du har en akademisk ingenjörsutbildning med inriktning maskin/produktutveckling eller motsvarande och minst 5 års erfarenhet av konstruktion och produktutveckling. Du har en bred teknisk kunskap och god vana av att hantera CAD och PLM-system. Kunskap och erfarenhet kring plastdetaljer och dess verktyg är meriterande, likaså förmågan att förutse och minimera risker tidigt i ett projekt.

Vi ser gärna att du är lyhörd, nyfiken och kunskapssökande, gillar tekniska utmaningar och utvecklingsarbete i projektform. Du kommer att ha en kund- och leverantörsnära tjänst och som person behöver du därför vara samarbetsinriktad, kommunikativ och ansvarstagande för att komma framåt i dina processer på egen hand med en stark drivkraft mot resultat och lösning. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och kan se och analysera detaljer samtidigt som du har förmågan att se det större perspektivet likväl som att utmana dig själv, arbetssätt och omgivning. För att finna dig tillrätta i denna roll är det viktigt att du trivs i en miljö med stor påverkansmöjlighet och korta beslutsvägar där du som senior ingenjör förväntas ta en drivande position gentemot kollegor och projekt.

Vad erbjuder vi dig?
LK är en familjeägd koncern som verkar globalt inom VVS-branschen och sedan starten 1910 har det hänt mycket och vi är stolta över vår resa hittills. Vår historia bygger på en nyfikenhet att lära nytt och förbättra. Men också en oräddhet för att lägga om kursen när det behövs. Att ständigt förbättra det vi gör skapar på sikt säkerhet och hållbarhet för våra kunder, oss själva och vår omvärld och är vårt bidrag till de kommande generationerna. Vi älskar det vi gör.

LK erbjuder dig en trygg arbetsplats med positiv företagskultur. Vår utgångspunkt är att allting går att förenkla och förbättra. Därför strävar vi alltid efter att utveckla smartare och mer hållbara lösningar för våra kunder.

Du blir en viktig del av ett mångsidigt team som stöttar varandra och har roligt tillsammans. Vi tror på långsiktiga relationer där våra medarbetare har goda utvecklings- och påverkansmöjligheter. Självklart erbjuder vi tjänstepension, kollektivavtal och friskvårdsbidrag. På LK´s karriärssida kan du läsa mer om hur våra kollegor tycker det är att jobba på LK.

Sök tjänsten
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jörgen Björkman, 0739-80 83 95. Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka ansökan

Dela på: